Срок за Акт 16 до 30.07.2024

Местоположение: до Южен парк, София

0889208081 – agora_in@abv.bg

Представяме Ви резиденция Casa Losanna, разположена в сърцето на престижния Лозенец до Южния парк, където можете да откриете Вашият нов дом.

Сградата предлага висок стандарт на обитаване с множество удобства- разходка в най-благоустроения парк на София, пазаруване в открития пазар на района или близкия мол, възможност да упражнявате разнообразни спортове като колоездене, джогинг, тенис на корт, плуване, както и да посетите фитнес- центровете в близост. Вашето спокойствие се гарантира от контрол на достъпа с 24-часово видеонаблюдение и охрана. Предлагаме партерни апартаменти с богато озеленени дворове с видеонаблюдение и програмируема поливна система. В духа на новите технологии сградните ел.инсталации са проектирани с презумпцията за надграждане, така че да можете да управлявате собственото Ви жилище от мобилния си телефон, възползвайки се от удобството да контролирате дистанционно сигурността, температурата, осветлението, домашното кино, музиката и много други. Модерният дом в днешно време е Умният дом.

 • Цени от 2500Е
 • срок за Акт 16 до 30.07.2024
 • Индивидуална схема на плащане, съобразена с възможностите на клиента
 • Отстъпка в размера на ДДС при прехвърляне на собствеността преди акт 16
 • Преференциални условия при закупуване с банков кредит
 • Възможност да проследявате напредъка на строежа в реално време

Местоположение:

Сградата е разположена в изградена градска среда в близост до:

 • Южен парк
 • Правителствена болница
 • Посолство на САЩ
 • На пет минути пешеходно разстояние до мол „Парадайс“ и метростанция Витоша
 • В близост до бул. „Черни връх“ и спирки на масов градски транспорт

В района се намират няколко училища и детски градини.

Посочените цени за без ДДС.

 

 

Изпълнение:

 • Конструкцията е скелетно – безгредова конструктивна система, зидовете се изпълняват от керамични тухли Porotherm. Предвидена е висококачествена петкамерна дограма с троен стъклопакет от нискоемисионно К-стъкло. Фасадната облицовка ще бъде изпълнена като вентилируема фасада от естествен камък. Топлоизолационните и хидроизолационните работи ще бъдат изпълнени с висококачествени материали, отговарящи на европейските стандарти. Хидроизолацията се изпълнява от еластични мембрани от модифициран битум по детайл. Олуците, водосточни казанчета и водосточни тръби се изпълняват от метална ламарина с PVC покритие.
 • Просторното входното фоайе посреща Вашите гости с място за изчакване и любезен портиер. Подовите настилки по общите части – входно предверие, стълбще и етажни коридори се изпълняват от масивен полиран гранит. В общите части таваните са окачени с вградено осветление. Предвидения асансьор е електро-механичен с автоматични плъзгащи се врати и отговаря на изискванията за достъпна среда.
 • Жилищата се състоят от антре, баня с WC, съответно отделна баня за родителските спални, дневна с трапезария и кухненски бокс, една, две или три спални. В някои от апартаментите са предвидени мокро помещение и гардеробно. Парапетите на балконите, лоджиите и терасите са плътни със стъклена надстройка от триплексно стъкло, в някои случаи – изцяло стъклени. Вътрешната отоплителна инсталация е свързана с ТЕЦ, посредством абонатна станция в сутерена на сградата. Изпълнява се от полипропиленови тръби с алуминиева вложка. Колекторните кутии са оборудвани със спирателни кранове и автоматични обезвъздушители. Алуминиевите радиатори са комплектовани с термовентили и ръчни или автоматични обезвъздушители. Предвидени са зони за монтаж на индивидуални климатици, обособени с декоративни метални решетки. Вътрешната ел.инсталция се изпълнява с дефектно-токова защита за бани и кухни. Разпределителните апартаменти табла са с автоматични предпазители. Предлагаме възможност за монтаж на измервателни уреди с дистанционно отчитане, както и пълна автоматизация на жилищата по стандартите за Умен дом.