[casamadrid2]

Сградата е разположена на изключително комуникативно място:

  • На 5 минути пеша до Мол „Сердика“
  • На 8 минути пеша до метростанция „Театрална“
  • На 8 минути пеша до парк Заимов
  • В близост до спирки на масов градски транспорт

В района са разположени няколко средни училища, Испанска езикова гимназия, Национална музикална академия, детски градини.

 

На Вашето внимание предлагаме новата ни многофункционална сграда Casa Madrid, разположена в р.Оборище. Сградата разполага с 50 апартамента, търговски площи с видимост от два ключови булеварда и удобен подземен гараж на три нива. За Вашата сигурност и спокойно обитаване сме предвидили контрол на достъпа с 24-часово видеонаблюдение и портиер. Лесно разпознаваемата модерна архитектурна визия и разположението на сградата я прави желано място за Вашият нов дом или бизнес.

 

Изпълнение:

  • Конструкцията е скелетно – безгредова конструктивна система, зидовете се изпълняват от керамични тухли Porotherm. Извитите части на фасадата ще бъдат облицовани с еталбонд, предвидена е висококачествена петкамерна дограма с троен стъклопакет от нискоемисионно К-стъкло. Правите части на фасадата се изпълняват от минерално-силикатна мазилка върху топлоизолационна система от висок клас. Предвидено е фасадно LED осветление по линията на етажните пложи. Топлоизолационните и хидроизолационните работи ще бъдат изпълнени с висококачествени материали, отговарящи на европейските стандарти. Хидроизолацията се изпълнява от висококачествени еластични мембрани от модифициран битум по детайл. Олуците, водосточни казанчета и водосточни тръби се изпълняват от метална ламарина с PVC покритие.
  • Входното предверие, стълбището и етажните коридори ще бъдат облицовани с естествени материали –гранит. Предвидения асансьор е електро-механичен с автоматични плъзгащи се врати и отговаря на изискванията за достъпна среда.
  • Жилищата се състоят от антре, баня с WC, съответно отделна баня за родителските спални, дневна с трапезария и кухненски бокс, една, две или три спални. В някои от апартаментите са предвидени складови помещения. Парапетите на балконите, лоджиите и терасите са плътни със стъклена надстройка от триплексно стъкло, в някои случаи – изцяло стъклени. В избрани зони са предвидени метални цветарници по детайл. Вътрешната отоплитена инсталация е свързана с ТЕЦ, посредством абонатна станция в сутерена на сградата. Изпълнява се от полипропиленови тръби с алуминиева вложка. Колекторните кутии са оборудвани със спирателни кранове и автоматични обезвъздушители. Алуминиевите радиатори са комплектовани с термовентили и ръчни или автоматични обезвъздушители. Вътрешната ел.инсталция се изпълнява с дефектно-токова защита за бани и кухни. Разпределителните апартаменти табла са с автоматични предпазители. Предлагаме възможност за монтаж на измервателни уреди с дистанционно отчитане.